A Ciklus-show fő célcsoportja: 10-12 éves lányok – azaz 4. osztály év végétől kezdve 5., és 6. osztályosok

A Ciklus-show szervezésének feltételei:

Iskolai tanítás alatt: A jelenlegi jogszabályok szerint ezt csak az adott intézményben dolgozó MFM-foglalkozásvezető tarthatja!
Külsős foglalkozásvezető csak iskolán kívüli helyszínen tarthat Ciklus-show foglalkozást, ahol a szülők kérik, és megszervezik azt.

Időtartam: minimum 5 x 60 perc, például 8-13h-ig, amennyiben szülői tájékoztató követi a foglalkozást, akkor plusz egy óra.
A teremrendezéshez szükséges idő kb. 60 perc a Ciklus-show kezdési időpontja előtt és kb. 60 perc a foglalkozás után.

Iskolai tanítási időn kívül:
Az időbeosztás lehet más, de az időtartam ilyenkor is minimum 5 x 60 perc. Az ebédidővel külön kell számolni!

Csoportlétszám: minimum 8, maximum 15-16 lány

Hely: lehetőleg nagy, tiszta terem (felmosva, szárazon), asztalok és székek a terem szélére rendezve (szabad terület minimum 6x6m)

Hozni kell: kényelmes ruha, meleg zokni, tízórai, kispárna, takaró (a lányok szőnyeg mellett a földön ezeken fognak ülni).

Költségek: a Ciklus-show foglalkozások költségtérítésesek. A részvételi díj Magyarországon 5 500 Ft/fő/foglalkozás, Erdélyben 70 Lej/fő/foglalkozás, melyből kedvezmény adható. Ehhez hozzájöhet még a ​helyszínért fizetendő terembérleti díj, ill. utazási költség. Kérjük, hogy a részleteket a foglalkozásvezetővel beszéljék meg! 

Jó, ha a foglalkozás előtt a szülők részt vesznek egy Szülői bemutatón. Ha erre nem volt alkalom, akkor a szervezéskor kérjük beszéljék meg, hogy a foglalkozás végén lesz-e bemutató, amikor a lányok bemutatják, hogy mit tanultak egész nap! Ez még plusz egy óra ottlétet jelent.

A szülői bemutató díjmentes.